El projecte europeu Scores amb participació de SantCugatCreix s'inicia a finals de mes a Sant Cugat


  • Comparteix:

SantCugatCreix participa en un altre projecte europeu

SantCugatCreix participa en un altre projecte europeu

Sant Cugat acollirà el 24 i 25 de gener el tret de sortida al projecte europeu d'Esrasmus+ Sport, amb la participació de SantCugatCreix, ESADE i Sant Cugat Empresarial, i la coordinació del Club Natació Banyoles. El projecte vol potenciar les capacitats que tenen els esportistes durant la competició, per utilitzar-les a l'hora de cercar feina en el món laboral.

La Universitat d'Amsterdam, l'EPSI belga, l'acadèmia finesa Varala de Tampere, el Club Levski de Sofia, a Bulgària i l'Ajuntament de la ciutat italiana de Mòdena són els socis d'aquest projecte. Sant Cugat serà el punt de partida d'un treball que s'haurà d'entregar a la Unió Europea el 2021.

El president de SantCugatCreix, Mauri Benito, ressalta que aquest projecte vol potenciar 'les competències' que aprenen els esportistes a la competició i que han de ser reconeguts a l'hora de cercar feina. Benito creu que un esportista té molt interioritzat 'l'esforç' i el 'treball en equip' i això s'ha de valorar.





Mauri Benito

Els esportistes han de tenir un reconeixement en valors que s'han d'aplicar en el mercat laboral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.