Els santcugatencs Guim i Biel Roda volen el cinquè titol consecutiu de Superbikes


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Biel i Guim Roda / Font: SBK

D'esquerra a dreta, Biel i Guim Roda / Font: SBK

El director esportiu del Kawasaki Racing Team, Guim Roda, ha ressaltat 'la dificultat' de guanyar el cinquè Mundial de Superbikes consecutiu. L'escuderia continua amb la presència del pilot Jonathan Rea i l'arribada de Leon Haslam. La competició s'inicia al circuit de Philip Island, Austràlia, el 22 de febrer.

L'equip, amb el director esportiu Guim Roda i el director de màrqueting i publicitat Biel Roda, vol batre un nou rècord, sumar el cinquè títol consecutiu. El pilot britànic Jonathan Rea segueix a l'equip i liderant l'escuderia.

El Kawasaki Racing Team ha sumat cinc mundials després de guanyar al 2013 i quatre de consecutius al 2015, 2016, 2017 i 2018. L'equip dels germans santcugatencs Roda també ha aconseguit dos subcampionats, al 2012 i 2014. Guim Roda ha ressaltat que han treballat per identificar 'les errades' de la temporada passada. Roda també ha alertat que els rivals continuaran competint a un 'alt nivell'.




Guim Roda

De la suma dels petits detalls arriben les victòries i volem millorar els detalls de la temporada passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.