Sant Cugat acull l'etapa més llarga de la Volta el 29 de març amb arribada a l'Avinguda de Gràcia


  • Comparteix:

La cinquena etapa de la Volta que s'iniciarà a Puigcerdà i finalitzarà a Sant Cugat amb més de 188 quilòmetres i serà la més llarga d'aquesta 99a edició. La cursa s'ha presentat aquest dimecres a l'INEFC de Barcelona i el director de la Volta, Ruben Peris, ha agraït l'esforç de les ciutats que acullen els inicis o finals d'etapa. L'etapa que finalitza a la nostra ciutat es disputarà el 29 de març.

Puigcerdà-Sant Cugat o el que és el mateix 188 quilòmetres que hauran de completar els ciclistes que disputin la Volta a Catalunya. Una cinquena etapa amb un traçat molt exigent per als ciclistes. La Volta arribarà a Rubí i entrarà a Sant Cugat per l'Avinguda Rius i Taulet, seguint per Francesc Moragues i acabant a l'Avinguda de Gràcia. Alejandro Valverde, vigent campió de la Volta, és el rival a batre. Sant Cugat és la primera vegada que acull una arribada de la cursa, però ja va ser la seu de la sortida de la darrera edició. El director de la Volta, Ruben Peris, ressalta que aquesta cinquena etapa és molt complicada per les carreteres sinuoses que hi ha al recorregut i també indica que és 'ideal' per a escapades. L'acte ha servit per presentar el cartell de la cursa i reconèixer personalitats que han col·laborat amb la cursa durant les 99 edicions.





Ruben Peris

L'etapa està plena de carreteres sinuoses i és molt adient per escapades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.