Ricky Martínez, del Club Esportiu Valldoreix al World Padel Tour

El murcià arrencarà la temporada com a número 80 del rànquing mundial


  • Comparteix:

Riqui Martínez, a l'esquerra, amb el preparador físic del club, Francesc Alomà / Foto: Cugat.cat

Riqui Martínez, a l'esquerra, amb el preparador físic del club, Francesc Alomà / Foto: Cugat.cat

El World Padel Tour (WPT) arrenca el mes de març amb presència del Club Esportiu Valldoreix. Més concretament, del seu director de competició masculina, Ricardo Martínez, actual número 80 del circuit mundial, una competició en creixement els últims anys i que enguany visitarà, més enllà dels tornejos estatals, Sao Paulo, Buenos Aires, Bastad, Londres i Portugal. Martínez ha passat pel 'Sant Cugat a Fons', on ha detallat el dia a dia d'un jugador de primer nivell.

ESCOLTA-HO

El jugador murcià canviarà de parella enguany, jugarà amb Gerard Company enlloc de Adrià Mercadal, es planteja com a objectiu consolidar els quarts de final en alguns dels tornejos, una ronda que va aconseguir en tres ocasions la temporada. Martínez acumula 133 victòries i 103 derrotes des del seu debut al circuit internacional l'any 2013. 'Aquest any hem decidit separar-nos una mica, seguiré jugant amb l'Adrià Mercadal al circuit català', ha assenyalat.

Precisament, la relació amb la parella és un dels aspectes més importants en aquest esport i Martínez assegura que té 'molt bona relació' amb els companys que ha tingut fins ara. En aquest sentit, també, assenyala que cal assegurar-se que tot funciona entre els dos jugadors ja que 'són moltes hores junts'.

El pàdel es troba en plena pretemporada i Martínez ha explicat que es troba immers en el programa purament físic, de la mà d'Alomà i que aquesta setmana començarà el treball a la pista per arribar en les millors condicions al primer torneig de l'any, el 16 de març a Marbella.


Ricardo Martínez

Em porto molt bé amb els companys que he jugat fora de la pista. Encara que quan falli una bola ell em vulgui matar i viceversa, tot queda dins la pista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.