Sant Cugat torna a oferir bona salut atlètica en el 12è Campionat Comarcal Jugant a l'Atletisme


  • Comparteix:

La 12a edició del Campionat Comarcal Jugant a l'Atletisme 2019 reuneix 145 nens i nenes al pavelló de Valldoreix en una mostra de la bona salut esportiva de Sant Cugat. Atletes des de segon de primària a sisè han completat les diverses proves i els millors representaran les seves escoles en les competicions a nivell de català i espanyol.

L'atletisme escolar de Sant Cugat segueix gaudint de bona salut. 145 atletes de les diverses escoles de la ciutat han omplert el pavelló de Valldoreix en la 12a edició del Campionat Comarcal Jugant a l'Atletisme 2019. Les proves de salt lateral a peus junts, la cursa de relleus o el llançament de pilota medicinal són algunes de les modalitats que han fet els joves atletes.

Els quatre equips masculins i quatre femenins guanyadors representaran les seves escoles en el Campionat de Catalunya. D'allà sortiran dos equips que competiran en l'estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.