Sant Cugat acull el Campionat de Catalunya de Bloc a la Plaça d'Octavià el 5 de maig


  • Comparteix:

L'escalada, protagonista a Sant Cugat / Font: Cugat.cat

L'escalada, protagonista a Sant Cugat / Font: Cugat.cat

El Club Muntanyenc Sant Cugat organitzarà el 5 de maig el Campionat de Catalunya de bloc a la plaça d'Octavià amb un boulder artificial. El campionat reunirà els millors especialistes de les categories sub 12 fins a sub 18, absolut i veterans. Aquest és un dels actes del 75è aniversari de l'entitat. És la primera vegada que Sant Cugat acull una competició d'aquestes característiques.

Prova confirmada

Els escaladors de més nivell català participaran en una competició que s'allargarà durant tot el dia. La construcció del boulder amb 20 metres d'amplada i 5 d'alçada serà un dels atractius de la prova. El coordinador de la secció d'escalada del Muntanyenc, Quim Hernández, vol potenciar aquesta modalitat d'escalada a la ciutat. Hernández creu que aquesta competició farà que la població santcufatenca s'engresqui amb aquesta modalitat esportiva. L'escalada serà disciplina olímpica a Tòquio al 2020.



Quim Hernández

És un dia festiu per gaudir de l'escalada a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.