El Comitè Territorial dels World Roller Games es reuneix a Igualada

Sant Cugat és una de les quatre subseus que acolliran la competició


  • Comparteix:

Imatge de la reunió del Comitè Territorial dels World Roller Games / Foto: Cedida

Imatge de la reunió del Comitè Territorial dels World Roller Games / Foto: Cedida

El Comitè Territorial dels World Roller Games, amb representació santcugatenca, s'ha reunit aquest divendres a Igualada per refermar el seu objectiu de territorialitzar l'esdeveniment. Durant l'acte, que ha comptat amb membres de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana de Patinatge i els ajuntaments col·laboradors, s'ha recordat l'aposta del comitè de fer costat als consistoris a l'hora de promoure l'esport i els valors que comporta com a motor de cohesió social. Per la seva banda, el president del Comitè Executiu dels WRG i de la Federació Catalana de Patinatge, Ramón Basiana, ha destacat com a gran objectiu 'deixar un llegat a nivell esportiu que nodreixi tant l'esport de base com el d'alta competició'.

El Comitè territorial es va constituir el maig de 2018 amb els diferents municipis adherits: Mollet del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Igualada, Vic, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Sadurní d'Anoia i Rubí. A la reunió d'aquest divendres hi han assistit l'alcaldessa, Carmela Fortuny, i el regidor d'Esports, Eloi Rovira.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.