Sant Cugat acollirà per tercer any consecutiu el tram final de la Garmin Teamtrail Experience

La cursa, que creua Catalunya de nord a sud, es durà a terme el cap de setmana que ve amb rècord de participants


  • Comparteix:

Sant Cugat acollirà per tercer any consecutiu el tram final de la Garmin Teamtrail Experience, una cursa de muntanya de 200 quilòmetres que creua Catalunya de nord a sud. La cita, que s'ha presentat aquest dijous a la sala de plens de l'ajuntament, es disputarà el cap de setmana del 15 i 16 de juny i travessarà nou municipis amb sortida a Castellar de N'Hug. La cursa es desenvoluparà per indrets com les Fonts del Llobregat, els jaciments de dinosaures de Fumanya i la ruta del Dolmen de Trullàs. El traçat es podrà recórrer en solitari i en equips de 2, 3, 4, 6 i 8 persones, amb un màxim de 36 hores per completar el circuit sense aturades.

L'empresa d'esdeveniments esportius RPM-MKTG, responsable de proves de gran d'èxit com la Titan Desert i la Marató de Barcelona entre moltes altres, és l'artífex d'aquesta cita que torna a créixer en nombre de participants. Enguany, aquesta tercera edició arriba amb rècord d'inscrits amb més de 500, amb un increment que suposa un 10% més que l'any passat. Castellar de N'Hug, Bagà, Vallcebre, Avià, Puig-reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i Sant Cugat seran els punts de control i avituallament d'un recorregut que tindrà un desnivell positiu ed 6.025 metres i un de negatiu de 7.327.

El director general de la cursa, Cristian Llorens, ha explicat que volien que la cursa destaqués per tres grans aspectes: que fos una aventura, que fos un repte i que es diferenciés de la resta de curses que es duen a terme arreu del territori. Llorens també ha destacat l'evolució de participants de la cursa, que cada any supera el de l'anterior edició.

A l'acte de presentació ha participat la diputada delegada d'Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos, i el regidor d'Esports en funcions Eloi Rovira, que ha posat en valor 'la valentia' de l'organització de seguir tirant endavant la cursa i de coordinar-se amb 'moltes administracions'.

A la presentació també s'hi han apropat membres dels ajuntaments dels diferents municipis per on passa la prova. L'acte ha posat el punt final amb una fotografia de família.






Eloi Rovira

Hem d'agrair a l'organització per la seva valentia de tirar endavant aquesta cursa i coordinar-se amb tantes administracions.

Cristian Llorens

Estem molt contents, tornem a pujar en inscrits i hem fet el rècord. Estem satisfets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.