El Patí Hoquei Club Sant Cugat, peça clau per l'arribada dels Roller Games a Sant Cugat


  • Comparteix:

Presentació dels Roller Games / Font: Localpres

Presentació dels Roller Games / Font: Localpres

El president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, ha assenyalat que Sant Cugat és subseu dels Roller Games d'hoquei patins per la tasca formativa del Patí Hoquei Club Sant Cugat. El Pav 2 acollirà del 7 al 13 de juliol la categoria Intercontinental Championchip, tant masculina com femenina, i que reunirà un total de 15 seleccions, 7 femenines i 8 masculines que lluitaran per quedar campiones de grup. La presentació del campionat s'ha fet aquest dimarts a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Dues categories

La disciplina d'hoquei patins dels Roller Games es divideix en les categories World Championchip, Primera Divisió, i la segona, la Intercontinental Championchip. A Sant Cugat es disputarà la segona i els equips que quedin campions jugaran la segona fase de la World Championchip. Més de 600 jugadors i jugadores disputaran la disciplina de l'hoquei patins dividida entre Sant Cugat, Terrassa, Vilanova i la Geltrú i Barcelona.

Grups definits

A la categoria masculina trobem Alemanya, Brasil, Andorra, Gran Bretanya, Suïssa, Austràlia, Moçambic i Egipte. A la categoria femenina, Colòmbia, Estats Units, l'Índia, Egipte, Japó, Gran Bretanya i la Xina. El president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, ressalta que la festa dels Roller Games és per aquells clubs que promocionen l'hoquei patins a casa seva com el Patí Hoquei Club Sant Cugat.




Ramon Basiana

Els Roller Games són la festa dels clubs que acullen aquestes competicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.