Els World Roller Games, un espectacle esportiu en el seu pas per Sant Cugat

Moçambic i Colòmbia, en les categories masculina i femenina respectivament, s'han alçat com a campiones del Mundial B


  • Comparteix:

Sant Cugat ha posat aquest dissabte punt final a una setmana que ha convertit la ciutat en un dels epicentres dels World Roller Games 2019. Després de 40 partits i set dies intensos al pav 2 de la Rambla del Celler, Moçambic i Colòmbia s'han alçat com a campions del Mundial B d'hoquei patins a les categories masculina i femenina respectivament.

Un pavelló que ha estat testimoni de seleccions amb jugadors i entrenadors d'elit que han fet de la competició un autèntic espectacle esportiu. Tot ha estat possible, en part, a la desena de voluntaris del Patí Hoquei Club Sant Cugat que, conjuntament amb els organitzadors dels World Roller Games, han estat els responsables del bon funcionament del torneig.

La cita ha retornat a vells coneguts a la ciutat. És el cas del jugador de la selecció alemanya Matts Zilken, que es va formar durant quatre anys al Patí Hoquei i que actualment juga amb l'Alpicat a Ok Lliga Plata. Zilken ha estat, precisament, un dels jugadors més destacats del torneig masculí, sent el pilar del conjunt alemany i el seu màxim golejador.

Els World Roller Games també han servit perquè Colòmbia guanyés per primera vegada el Mundial B d'hoquei patins en la categoria femenina després de guanyar a la final a Gran Bretanya per 3 gols a 4 i convertir-se en una de les grans protagonistes de la setmana. El podi de campions l'ha completat Moçambic que, liderada per Mario Rodriguez 'Marinho', no ha donat la sorpresa i ha fet valer la seva condició de favorita al derrotar Andorra per 3 gols a 4. Un Mario Rodriguez que ha estat el màxim golejador amb 22 gols i el segon màxim assistent amb 8 assistències.

Tot plegat en una setmana trepidant a Sant Cugat que ha posat l'hoquei patins al centre i on s'han viscut partits que fan afició amb el pav 2 de la Rambla del Celler ple fins a la bandera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.