La 9a edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès arriba el 6 d'octubre a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició de la Marxa del Corredor Verd / Font: Cugat Mèdia

Imatge de la darrera edició de la Marxa del Corredor Verd / Font: Cugat Mèdia

La 9a edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat es disputarà el 6 d'octubre amb l'objectiu de reivindicar la protecció d'aquest corredor que uneix les serres de de Sant Llorenç del Munt amb les de Galliners i de Collserola. La marxa nòrdica, de 10 quilòmetres, i la caminada, de 21, seran les dues modalitats que podran triar els participants. Les inscripcions s'han de formalitzar a Usuariscmsc.cat.

ESCOLTA-HO

La caminada es disputarà entre Matadepera i Sant Cugat del Vallès reivindicant els camins entre Sant Llorenç de Munt i Sant Cugat. La marxa nòrdica tindrà un recorregut de 10 quilòmetres entre Sant Quirze i Sant Cugat. Abans de l'inici de la cursa, un instructor del Club Excursionista de Sant Quirze donarà les directrius per millorar l'estil de la marxa nòrdica. Tots els participants rebran un bidó d'acer, regals i moltes sorpreses.

La marxa, al 'Sant Cugat a fons'
El vicepresident del CMSC Nacho Gonzalvo ha passat pel magazin de Ràdio Sant Cugat per comentar la marxa. Gonzalvo ha destacat que finalment han descartat ampliar el recorregut per mantenir la prova el més accessible possible i que la voluntat és fer conèixer els espais verds del Vallès. Això sí, ha advertit que no tothom hi pot participar, cal tenir una certa preparació per afrontar la caminada, que no compta amb grans desnivells però sí que es pot fer llarga per a caminadors inexperts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.