La 21a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat registra 5.001 inscrits

La cursa arriba aquest diumenge al Parc de la Pollancreda


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Cros Ciutat de Sant Cugat / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu del Cros Ciutat de Sant Cugat / Foto: Localpres

La 21a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat registra 5.001 inscrits, 78 més que l'any passat, en una cursa que es disputa aquest diumenge al Parc de la Pollancreda. La recaptació de les inscripcions anirà destinada a l'associació Gilgal Solidari, entitat que treballa al barri de Sant Francesc - Monestir per a la integració, l'acompanyament social, l'acollida lingüística i el reforç escolar de la infància. La cursa fa una aposta enguany per reduir la petjada ambiental i destaca la reducció de més de 12.000 envasos, que s'aconseguirà repartint gots compostables i begudes isotòniques en ampolles grans. L'entrega de premis es farà divendres de la setmana que ve a la plaça de Barcelona.

18 curses
La cursa es divideix en vuit categories, quatre de prebenjamins, quatre benjamins, quatre alevins, dos d'infantils, una special cros, una cadet, una juvenil i una de popular. La popular tindrà per primera vegada classificació per equips i els tres euros de cada inscrit es destinaran a l'associació Gilgal Solidari. La sortida llançada seguirà mantenint-se i permet que els atletes surtin en grups mixtos de quatre o cinc i en intervals de tres a quatre segons.

Nou punt d'informació
Es disposarà d'un nou punt d'informació a la Rambla del Celler per donar la benvinguda als participants i els acompanyants. L'Hospital Universitari General de Catalunya patrocina per 11è any la cursa que també té la col·laboració de Fiat Olrait, Tèxtil Rosdan, Casa Ametller, la secció d'atletisme del Club Muntanyenc i la Unió Ciclista Sant Cugat amb el suport del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa i la Diputació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.