El Rafa Nadal Tour farà parada al Club Esportiu Valldoreix del 3 a l'11 d'abril

El torneig de tennis de base és un dels circuïts juvenils de referència a l'Estat


  • Comparteix:

Imatge d'un partit del torneig / Foto: Rafa Nadal Tour

Imatge d'un partit del torneig / Foto: Rafa Nadal Tour

La 7a edició del Rafa Nadal Tour by Mapfre farà parada al Club Esportiu Valldoreix del 3 a l'11 d'abril en una edició que tornarà a apostar un any més per la solidaritat, ja que tots els beneficis que es generin es destinaran a la Fundació Rafa Nadal. Reconegut com un dels circuits juvenils referents dins l'Estat espanyol, l'edició d'enguany estarà dividida en set tornejos que es disputaran a Barcelona, Sevilla, Valldoreix, València, Alacant, Madrid i posarà el punt final a Mallorca, on els 32 joves que es classifiquin disputaran un màster a les instal·lacions de la Rafa Nadal Academy. Els organitzadors de la cita esperen arribar als 2.500 inscrits i la participació de 1.400 joves.

Amb la voluntat que els participants interioritzin actituds i comportaments positiu, a cada torneig es duran a terme activitats dinàmiques basades en la promoció dels valors de l'esport amb l'esportivitat, el compromís, el companyerisme i l'esforç com a principals eixos. Així, el jugador de cada categoria que aconsegueixi els millors resultats en aquesta faceta serà premiat amb el Trofeu de Valors, que dona una plaça per disputar el màster a Mallorca.

En aquest sentit, el president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, ha destacat que el circuit 's'identifica molt amb la feina formativa que es fa des de les escoles de tennis del club'. Pradell ha posat en valor que el torneig torni a fer parada al territori, ja que omplirà durant 10 dies les instal·lacions del millor tennis juvenil de l'Estat.

Pel que fa a la cara solidària del torneig, la Fundació Rafa Nadal atén de mitjana cada any a 800 infants i joves i treballa en els àmbits de la integració social dels menors més vulnerables, l'atenció a joves amb discapacitat intel·lectual i la promoció del talent esportiu.





Joan Carles Pradell

És un tipus de circuit que té el suport de la Fundació Rafa Nadal que aposta pels valors de l'esport i s'identifica molt amb la feina formativa del nostre club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.