La Fundació Paidos i sis clubs santcugatencs engeguen el primer campus de multientitats esportives de la ciutat

La iniciativa consta d'un campus durant el Nadal i d'unes colònies el mes de juliol adreçades a alumnes de primària


  • Comparteix:

La roda de premsa ha tingut lloc a la seu de la Unió Ciclista / Foto: Cugat Mèdia

La roda de premsa ha tingut lloc a la seu de la Unió Ciclista / Foto: Cugat Mèdia

La Fundació Paidos i sis clubs santcugatencs han unit esforços per impulsar el primer campus de multientitats esportives de la ciutat per apropar als alumnes de Primària diferents disciplines esportives. La iniciativa, que ha estat possible gràcies al Club Karate Sant Cugat, el Volei Sant Cugat, l'Handbol Sant Cugat, la Unió Ciclista Sant Cugat, el QBasket i la UESC, pren forma en un campus de Nadal i unes colònies d'estiu on els participants podran iniciar-se en la pràctica esportiva que desenvolupa cada club i així conèixer de prop una part del ventall de propostes que hi ha a la ciutat.

Els impulsors del campus han presentat la iniciativa aquest dimecres en una roda de premsa on han incidit en la importància que el teixit associatiu esportiu de la ciutat treballi conjuntament per transmetre als infants els valors inherents en l'esport. El president de la Unió Ciclista i de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Rafa Robledo, ha explicat que amb aquesta inciativa volen 'obrir les entitats a les escoles i a tothom', un objectiu que fins ara 'era molt dificultós'.

En aquest sentit, el campus i les colònies també serviran perquè els participants coneguin les entitats. Abans de cada sessió, cada club farà una explicació del seu funcionament i lliurarà un díptic als infants perquè disposin d'informació que els hi faciliti la seva tria d'una disciplina esportiva després de la primària.

Un campus de Nadal i unes colònies d'estiu
La proposta donarà el tret de sortida amb el campus de Nadal, que s'allargarà del 23 al 3 de gener de nou del matí a dos quarts de dues de la tarda a l'escola Joan Maragall. Es formaran dos grups; un amb alumnes de primer i segon de Primària, i un altre amb alumnes de tercer a sisè amb un màxim de 20 participants per grup. Durant el campus, es practicaran un total de sis esports: bàsquet, ciclisme, handbol, karate, tennis taula i voleibol. Les inscripcions, que ja estan obertes, finalitzaran el 16 de desembre.

Pel que fa a les colònies d'estiu, tindran lloc a Vilanova de Sau del 13 al 18 de juliol. De la mateixa manera que al campus de Nadal, els participants es dividiran en dos grups: un de segon i tercer i un altre de quart a sisè. Durant els sis dies es practicaran de manera rotatòria els sis esports en horari de matí i tarda i a la nit s'organitzaran activitats de lleure.




Rafa Robledo

Les entitats estem treballant en un nou concepte: obrir, de manera transversal, les entitats a les escoles i a tothom. Un objectiu que abans era bastant dificultós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.