Rodamunt guanya una beca i pujarà l'Arnau, un jove amb paràlisi cerebral, al cim del Teide amb la cadira Joëlette

L'associació santcugatenca ha rebut 1.500 euros després de guanyar un dels Premis d’Esport Inclusiu Catalans organitzats per l’alpinista Sergi Mingote


  • Comparteix:

Un dels impulsors de Rodamunt, Juan Carlos Vázquez, i el voluntari Paco Crespo / Foto: Guillem Babitsch

Un dels impulsors de Rodamunt, Juan Carlos Vázquez, i el voluntari Paco Crespo / Foto: Guillem Babitsch

L'associació santcugatenca Rodamunt, dedicada a apropar persones amb mobilitat reduïda a la muntanya mitjançant la cadira Joëlette, ha guanyat una beca de 1.500 euros als primers Premis d'Esport Inclusius Catalans organitzats per l'alpinista Sergi Mingote. Uns diners que aniran destinats a un repte: pujar amb l'Arnau, un jove amb paràlisi cerebral i usuari habitual de l'entitat, al cim del Teide, la muntanya més alta de l'Estat. A la sortida, que tindrà lloc entre setembre i octubre de l'any que ve, hi participaran un equip de voluntaris de Rodamunt i familiars del jove, entre els quals destaca el pare de l'Arnau, Vicenç Garcia, que comparteix la seva passió per la muntanya amb el seu fill.

ESCOLTA-HO

El premi d’aquesta beca forma part d’un projecte de Mingote i la seva fundació, ONAT Foundation, dedicada a donar suport i visibilitat a diferents iniciatives d'esport inclusiu. L'esportista, que es troba immers en el repte de pujar les 14 muntanyes de vuit mil metres en un any, ha volgut vincular cada un d'aquests cims a un projecte diferent.

Imatge de l'Arnau amb la cadira Joëlette / Foto: Cedida
AMPLIA'L Imatge de l'Arnau amb la cadira Joëlette / Foto: Cedida


L'Arnau ja va ser la primera persona amb mobilitat reduïda que va coronar coronar el Puigmal amb la cadira Joëlette gràcies a Rodamunt i una vintena de voluntaris el juliol de 2017.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.