El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat exhibeix talent al festival d'hivern

Més de 450 gimnastes han presentat les diferents coreografies davant un Pav 3 ple de gom a gom


  • Comparteix:

Més de 450 gimnastes han exhibit talent i potencial al festival d'hivern del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat aquest diumenge al Pav 3 de la Rambla del Celler. El públic assistent ha omplert l'equipament i ha pogut veure les diferents coreografies acompanyades de diferents músiques. El club santcugatenc inicia aquest 2020 amb el primer equip a la màxima categoria estatal, la Primera Divisió.

El Pav 3 s'ha quedat petit per acollir el festival d'hivern del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. Més de 400 gimnastes han exhibit les diferents coreografies que han après durant la darrera temporada. El primer torn ha estat per als equips de base i escolars. L'Olivera, la Mirada, el Pinar, els Maristes de Rubí, les Teresianes de Ganduxer i els Jesuïtes de Sant Gervasi han demostrat les seves habilitats sobre el parquet. Els equips federats també han gaudit del seu protagonisme.

L'acte s'ha iniciat amb la desfilada de totes les protagonistes amb amplis somriures d'emoció pel moment més esperat, el de les actuacions. Un cop s'han situat totes les gimnastes i s'han fet les pertinents presentacions, les coreografies acompanyades de la música han fet gaudir d'allò més a un públic entregat.

Les gimnastes han exhibit tot el seu potencial sobre el parquet sota l'atenta mirada i atenció de les entrenadores que han seguit fil per randa tots els moviments. Un club santcugatenc que és un referent estatal amb el primer equip que ha pujat a la Primera Divisió de la rítmica espanyola. Una feina constant de l'entitat que fomenta els valors i l'esport de manera conjunta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.