El coronavirus no afecta la normalitat del Centre d'Alt Rendiment

El CAR funciona al 100% amb la mirada posada als Jocs Olímpics de Tòquio


  • Comparteix:

El director del CAR, Ramon Terrassa, ha enviat un missatge de tranquil·litat i normalitat al centre pel coronavirus. Terrassa ha explicat que s'han seguit les mesures preventives impulsades pel Departament de Salut de la Generalitat i s'han evitat les estades a països amb zona de risc de contagi.

El dia a dia funciona correctament amb una ocupació del 100% a la residència en els equipaments per preparar un any olímpic. Les delegacions que provenen de països amb risc de contagi de coronavirus ja no s'han desplaçat fins al centre, segons ha explicat Ramon Terrassa.

En una entrevista a Cugat Mèdia, Terrassa també ha parlat del futur del centre, definit amb un ambiciós pla director. La construcció d'una pista de gel i d'equipaments per a esports d'hivern són la prioritat de futur, tot i que s'està pendent de la inversió econòmica.

Terrassa porta quatre anys en el càrrec i assenyala que sempre és especial veure com els esportistes del centre aconsegueixen alguna medalla als Jocs Olímpics. Aquest estiu a Tòquio el CAR també serà representat.


Ramon Terrassa

Estem aplicant mesures d'higiene de personal i esportistes i restriccions de moviments de grups internacionals que venen de zones afectades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.