El Campus Sant Cugat- Índia, afectat pel coronavirus, demana ajuda a la ciutadania

La majoria d'activitats solidàries per al Campus s'han suspès i perilla l'edició d'enguany


  • Comparteix:

Expedició de la darrera edició del Campus Sant Cugat- índia / Font: Campus Sant Cugat- Índia

Expedició de la darrera edició del Campus Sant Cugat- índia / Font: Campus Sant Cugat- Índia

L'organitzador de la 8a edició del Campus Sant Cugat- Índia, Jaume Garcia, fa una crida a la ciutadania perquè es pugui dur a terme aquesta activitat que es fa la segona quinzena de juliol a la ciutat d'Anantapur, a l'Índia, amb la col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer. Les activitats que es feien per recaptar diners per al Campus s'han hagut de suspendre pel coronavirus. L'expedició, integrada per una trentena d'entrenadors de cinc clubs de la ciutat, desconeix si es podran assolir els més de 26.000 euros. La UESC i el SantCu ja han iniciat una campanya de micromecenatge.

El Qbasket Sant Cugat i la UESC, en bàsquet, i el SantCu, el Mira-sol Baco i el Junior, en futbol, aporten els seus tècnics per organitzar un campus d'aquestes dues modalitats esportives. Des de fa set edicions que s'organitza aquest projecte i on l'Ajuntament donava suport amb una subvenció de 10.000 euros. Aquesta partida econòmica no serà factible per aquest 2020 i es queda sense un dels punts àlgids del projecte. A més d'aquesta pèrdua cal recordar que la situació actual del coronavirus obliga a suspendre totes les activitats que s'organitzaven fins al moment, com la Diada de Sant Jordi, moment adient per vendre roses amb una bona injecció econòmica.

Ara mateix es treballa a contrarrellotge per cercar els diners que permetin tirar endavant aquesta edició del Campus Sant Cugat- Índia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.