Els clubs santcugatens es reinventen per seguir potenciant l'esport i la diversió des de casa

Challenge, plans físics i trivials són les opcions dels clubs santcugatencs per mantenir l'activitat


  • Comparteix:

El Karate Sant Cugat continua l'activitat física online / Font: Karate Sant Cugat

El Karate Sant Cugat continua l'activitat física online / Font: Karate Sant Cugat

Els clubs santcugatencs mantenen l'activitat, però des de casa i cercant fórmules per potenciar l'activitat física i l'entreteniment. El challenge, repte esportiu proposat per l'entitat, plans físics per diferents xarxes socials i trivials relacionats amb el club són algunes de les propostes que mantenen la relació entre els esportistes i les entitats. El teletreball també és una forma que s'ha utilitzat per fer reunions de les juntes directives o formacions per a entrenadors o jugadors i jugadores.

Potenciar l'activitat física des de casa
La majoria de clubs santcugatencs han aprofitat les xarxes socials, sobretot Instagram i Twitter, per ensenyar com s'entrenen els esportistes des de casa en el confinament. Hi ha entitats que també han aprofitat per enviar missatges d'ànim i per seguir a casa, pero fent esport.



Formacions per a entrenadors i reunions en xarxa
Els clubs, en plena temporada, han hagut d'aturar la competició i això també suposa un contratemps per al dia a dia. Cal pensar en ara mateix, però també planificar la propera campanya. Les juntes directives han hagut de prendre decisions i reunir-se telemàticament. I els directors esportius, coordinadors i personal tècnic també han hagut de replantejar-se la situació. Formacions amb entrenadors i entrenadores i jugadors i jugadores han permès veure la rutina des d'una altra finestra, sense contacte presencial.



Challenge i trivial, opcions per a la diversió
El challenge, repte esportiu per fer a casa, ha estat una de les opcions més utilitzades per als cubs i que més resposta han tingut dels jugadors i jugadores. Donant un cop d'ull a les xarxes socials dels clubs podem veure un ampli ventall de vídeos de nens i nenes practicant reptes o fent el seu esport en qualsevol lloc de la llar. El garatge és un dels espais preferits.






El trivial també ha estat una de les altres opcions que han tingut molta acceptació. El Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Club Rugby Sant Cugat són alguns dels clubs que han proposat aquest concurs de preguntes a través d'instagram.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.