Clinicbikes es reinventa amb corrons per convertir les bicis en estàtiques

La botiga santcugatenca comercialitzarà aquest producte a través de la seva web


  • Comparteix:

La botiga santcugatenca ClinicBikes està fabricant corrons per convertir des de casa qualsevol tipus de bici normal en una d'estàtica amb un suport de fusta. El gerent de ClinicBikes, Josué Sospedra, espera que els primers models, coneguts com a 'rodillos', ja estaran a la venda la setmana que ve a través de Clinicbikes.com.

En temps de confinament cal reinventar-se i això és el que ha fet la botiga santcugatenca Clinicbikes. El famós corró ja és una realitat en aquesta botiga que suma 17 anys d'existència a la nostra ciutat. Una peça de fusta permet transformar en bici estàtica des de casa qualsevol bicicleta. Amb un preu de 150 euros, sortirà al mercat la setmana vinent.

Clinicbikes fa la distribució del producte i el muntatge va a càrrec del comprador. Sospedra ha dit que és el moment idoni per fer esport de des casa i aquest producte permet mantenir la forma. S'estima que es triga uns 15 minuts en tenir el suport instal·lat. Una manera de fer esport des de casa en dies d'estricte confinament.




Josué Sospedra

És un bon moment per fer esport a casa i aquest suport ho permet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.