Clubs Dir prepara la reobertura amb més neteja, l'obligació d'utilitzar mascareta i límits d'aforament

L'empresa preveu obrir parcialment, amb els serveis de pàdel i entrenament personal amb cita prèvia


  • Comparteix:

El Club DiR de Sant Cugat es troba a la carretera de Rubí / Foto: Google Maps

El Club DiR de Sant Cugat es troba a la carretera de Rubí / Foto: Google Maps

Clubs Dir ha preparat la reobertura dels centres amb un augment d'entre el 20% i el 30% de la neteja, l'obligació d'utilitzar mascaretes i guants i límits de l'aforament. La cadena ha desenvolupat una prova pilot al Diagonal Dir, on ha aplicat mesures de seguretat i prevenció com, per exemple, la presa de temperatura o la desinfecció de mans i sabatilles abans d'entrar. L'empresa preveu obrir parcialment els establiments a partir de l'11 de maig, amb els serveis de pàdel i entrenament personal amb cita prèvia, i que tots els gimnasos estiguin oberts a finals de maig.

L'empresa ha creat protocols de seguretat de cara la reobertura dels 24 centres, prevista per a finals de maig. En concret, aplicaran controls d'accés a través de la presa de temperatura i la desinfecció de mans i sabatilles abans d'entrar. A més, s'implantaran mesures d'higiene amb un augment de la neteja i l'obligatorietat de portar guants i mascaretes. L'ús als vestuaris es reservarà per guardar objectes personals. Els clients hauran d'anar als centres amb roba i calçat d'esport i no podran fer ús de les dutxes. L'empresa ha posat marques a terra i ha inhabilitat la meitat de les màquines per garantir la distància de dos metres entre els clients. L'aforament es reduirà entre un 30% i un 50% i es controlarà a través d'un comptador a l'entrada.

Els Centres Esportius Municipals (CEM), per la seva banda, no tenen data d'obertura i estan pendents de les ordres de la Generalitat i el govern espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.