L'esport santcugatenc s'enfronta a primera línia davant el coronavirus

Esportistes del Rugby Sant Cugat, Handbol Sant Cugat i Mira-sol Baco expliquen la seva lluita contra el covid19


Temes relacionats

Entitats esportives de Sant Cugat s'uneixen per afrontar la crisi del coronavirus ( 8/mai/20)

L'equip femení del Rugby Sant Cugat es queda sense jugar el playoff d'ascens ( 6/mai/20)


  • Comparteix:

Adrià León és jugador de l'Handbol Sant Cugat / Font: Cugat Mèdia

Adrià León és jugador de l'Handbol Sant Cugat / Font: Cugat Mèdia

Esportistes santcugatencs s'han enfrontat en primera línia davant el coronavirus. Integrants del Club Rugby Sant Cugat, l'Handbol Sant Cugat i el Mira-sol Baco ens han ensenyat el seu dia a dia des de diferents centres hospitalaris, de salut mental i farmàcies a la lluita contra el covid 19. Tots coincideixen en què l'esport els hi ha ensenyat a lluitar contra aquesta pandèmia. El reportatge es pot veure al programa 'A fons' de Cugat.cat.



Els esportistes santcugatencs no han viscut d'esquenes la crisi del coronavirus i en alguns casos ho han fet a primera línia des de les seves professions. És el cas, per exemple, del Club Rugby Sant Cugat on hem trobat a dues jugadores del sènior femení i un del masculí.

Laura Pliego és educadora social i treballa al club social la Xamba coordinant activitats en temps de lleure amb persones amb dificultats mentals. Les dificultats per coordinar aquests tallers des de casa s'han fet més evidents.

Elisabet Grané treballa d'integradora social en una llar de persones amb discapacitats. Les tasques d'higiene s'han de mantenir sempre que arriba i marxa del centre i troba a faltar el contacte amb els interns, prohibició feta per evitar el contagi del coronavirus.

El jugador del sènior del Rugby Sant Cugat Eric Abellán treballa a l'Hospital Asepeyo, però en els dies de màxima intensitat del coronavirus ha hagut de desenvolupar diferents tasques com administratiu o auxiliar. Abellán desitja que ben aviat puguin tornar les abraçades.

L'Handbol Sant Cugat també té un infermer a primera línia com és l'Adrià León a Mutua de Terrassa. León ha explicat les dificultats que s'ha trobat al Servei d'Urgències de l'hospital egarenc.

Al Mira-sol Baco hi ha una entrenadora del futbol base com és la Núria Amaro, farmacèutica i que ha explicat el seu dia a dia. Amaro creu que cal estar junts com a societat per superar aquesta situació i que ens aporti nous valors com a persones.




Núria Amaro

És un bon moment per aprendre i reflexionar. Cal ser conscients de la situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.