L'Ajuntament buscarà un equipament municipal per evitar la desaparició de l'Artística Sant Cugat

El consistori i el club santcugatenc s'han donat un termini màxim de 15 dies per trobar una solució


Temes relacionats

L'Artística Sant Cugat desapareix en no poder seguir pagant el lloguer del seu local (26/jun/20)

Les 60 mesures econòmiques de l'Ajuntament de Sant Cugat per fer front a la crisi del coronavirus, desgranades (24/abr/20)


  • Comparteix:

L'Artística Sant Cugat espera evitar la seva desaparició / Font: Cugat Mèdia

L'Artística Sant Cugat espera evitar la seva desaparició / Font: Cugat Mèdia

L'Ajuntament de Sant Cugat i el Club Artística Sant Cugat s'han reunit aquest dimarts per evitar la desaparició de l'entitat per no poder pagar el lloguer del seu local. L'alcaldessa, Mireia Ingla, i la regidora d'Esports, Gemma Aristoy, han expressat la voluntat de cercar un espai municipal on el club pugui entrenar-se o una ajuda econòmica per al lloguer de l'espai dins de les 60 mesures aprovades per la crisi de la Covid-19. La presidenta de l'Artística Sant Cugat, Núria Palos, agraeix la bona voluntat del consistori i es fixa un termini de 15 dies per trobar una solució.

El Club Artística Sant Cugat vol seguir existint, però ara mateix el gran hàndicap és el temps. Núria Palos ha explicat a Cugat.cat que ja té a la venda el material i aparells per fer gimnàstica artística i que en un màxim de 15 dies ha de saber si paralitza aquesta situació o no.

Tot depèn de les solucions. L'Ajuntament n'ha aportat dues: una és cercar un equipament municipal, tot i que és difícil per l'aglomeració d'entitats a espais i equipaments. L'altra és oferir ajudes directes per al lloguer d'un espai. Les dues opcions són mesures previstes al paquet d'accions que l'Ajuntament va aprovar per fer front a la crisi de la Covid-19.

La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, assegura que faran tots els esforços possibles per evitar la desaparició de l'entitat.

Per la seva banda, la presidenta Núria Palos ha agraït l'ajuda de l'Ajuntament i espera que es pugui trobar un equipament municipal per seguir amb la pràctica esportiva de l'entitat, amb una setantena de nenes.




Núria Palos

La solució passa per trobar un equipament municipal disponible.

Gemma Aristoy

Farem tot el possible per cercar una solució, tot i el poc temps que tenim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.