El SantCu i la UESC han recaptat més d'11.000 euros per lluitar contra la Covid19 a l'Índia

Els dos clubs han aportat aquesta ajuda econòmica per a la distribució d'aliments i per a la confecció i distribució de mascaretes


Temes relacionats

Suspès el Campus Sant Cugat Índia 2020 a causa del coronavirus ( 8/mai/20)


  • Comparteix:

El Campus Sant Cugat- Índia, solidari amb la Fundació Vicente Ferrer / Font: Jaume Garcia

El Campus Sant Cugat- Índia, solidari amb la Fundació Vicente Ferrer / Font: Jaume Garcia

El SantCu i la UESC, a través del Campus Sant Cugat- Índia, han recaptat més d'11.000 euros que han servit per la distribució d'aliments i per a la confecció i distribució de mascaretes com a material preventiu de la Covid19. El campus es va suspendre per la crisi del coronavirus, però totes dues entitats han entregat aquesta quantitat a la Fundació Vicente Ferrer.

L'Índia és un dels territoris més afectats per la Covid19 i la Fundació Vicente Ferrer s'ha organitzat per ajudar des de tots els àmbits.

L'ajuda del Campus Sant Cugat-Índia, a través de les donacions del SantCu i de la UESC, ha servit per preparar més de 400.000 paquets de menjar i més de 4 milions de mascaretes.

A més també es continuen preparant uns 750 paquets de menjar diaris.

Anantapur, ciutat on s'organitza el campus amb la participació del Qbasket Sant Cugat, SantCu, Mira-sol Baco, UESC i Junior FC, continua confinada per l'augment de casos de Covid-19 a la zona. La corba de contagis s'ha disparat en tota l'Índia, amb prop de 15.000 nous casos i 455 morts al dia.

El director del Campus Sant Cugat- Índia, Jaume Garcia, agraeix les donacions fetes pel SantCu i la UESC en aquesta lluita contra la pandèmia.





Jaume Garcia

El SantCu ha aportat la recaptació prevista per als viatges dels entrenadors i la UESC havia estalviat durant dos anys per crear una pista de bàsquet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.