El Club Aeromodelisme i Radiocontrol Sant Cugat vol apropar-se a les escoles

L'entitat santcugatenca vol obrir portes als centres educatius de la ciutat i la comarca


Temes relacionats

Vint anys navegant el cel amb un avió teledirigit (17/gen/20)

Xavi Torradas, nou president del Club Aeromodelisme Sant Cugat (13/jun/19)


  • Comparteix:

L'Aeromodelisme es vol apropar a l'escola / Font: Aeromodelisme Sant Cugat

L'Aeromodelisme es vol apropar a l'escola / Font: Aeromodelisme Sant Cugat

El Club Aeromodelisme i Radiocontrol Sant Cugat prepara un document que vol ser una guia per potenciar aquesta modalitat esportiva a les escoles. L'entitat santcugatenca ja ha posat en pràtica aquest document amb l'Institut les Vinyes de Castellbisbal i la Serreta de Rubí amb classes teòriques i pràctiques al camp de Vol de Can Graells. Un dels objectius de la nova junta directiva presidida per Xavier Torradas és apropar l'aeromodelisme als centres educatius de Sant Cugat i dels voltants.

Blanca Amengual és una professora santcugatenca de l'Institut les Vinyes de Castellbisbal i va proposar al Club Aeromodelisme i Radiocontrol Sant Cugat impartir unes classes teòriques i pràctiques sobre vol.

Les demostracions amb helicòpters, avions i drons van ser molt ben rebudes per aquests alumnes. A partir d'aquest moment, el club i Amengual estan preparant un document per presentar a les escoles i també a la regidoria d'Esports de Sant Cugat.

La iniciació a l'aeromodelisme vol donar una visió de futur tant esportiva com professional per alumnes d'ESO i Batxillerat per complementar el seus estudis, segons explica el president del club, Xavier Torradas.

La idea és que els estudiants s'introdueixin en el coneixement de les aeronaus pilotades per control remot, drons, avions i helicòpters. Aquest programa inclouria un pilotatge d’avions radiocontrolats, de la mà d’instructors professionals i experimentats.

El programa permet la possibilitat d’una visita presencial al propi centre escolar, per tal d’iniciar o supervisar un taller de construccions d’avions.

L’activitat es faria de dilluns a divendres de nou del matí a una del migdia a les instal·lacions de l'entitat. Ni el club ni els formadors percebrien cap remuneració econòmica per part de l'escola amb una activitat formativa totalment gratuïta.



Xavier Torradas

Volem apropar l'aeromodelisme a les escoles i aportar sortides professionals als estudiants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.