Lluís Fernández Alà dona suport a la moció de censura contra la junta directiva del Barça

El santcugatenc és un dels precandidats a la presidència del club blaugrana


  • Comparteix:

Lluís Fernández Alà / Foto: Cedida

Lluís Fernández Alà / Foto: Cedida

El precandidat a la presidència del Barça, el santcugatenc Lluís Fernández Alà, dona suport a la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva juntament amb Víctor Font, Jordi Farré i vuit grups opositors. La moció s'ha presentat aquest divendres en una roda de premsa en la qual s'ha demanat la dimissió immediata de tota la junta directiva. Perquè la moció pugui tirar endavant, els impulsors de la iniciativa necessiten recollir 16.000 signatures de socis culers en les properes dues setmanes.

Després de la desfeta a la Lliga de Campions contra el Bayern de Munic, Fernández Alà va demanar la convocatòria d'eleccions de manera 'urgent'. La possible marxa del capità del primer equip, Leo Messi, del club, però, ha provocat que tant el santcugatenc com la resta de proposants de la moció hagin decidit fer un pas més.

Cor Blaugrana, Resistència del Palau, Dignitat Blaugrana, Manifest Blaugrana, SeguimentFCB, Bots Blaugranes, Noies Barça Twitter i Senyor Ramon són els vuit grups que s'han unit a Víctor Font, Jordi Farré i Lluís Fernández Alà sota el paraigua de 'Més que una moció'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.