Els clubs santcugatencs entenen la decisió de l'aturada de 15 dies sense competició

El Patí Hoquei masculí i femení, l'Handbol Sant Cugat, l'Olimpyc Floresta i el Junior femení, únics equips que competiran


  • Comparteix:

L'esport santcugatenc s'atura durant 15 dies / Font: Volei Sant Cugat

L'esport santcugatenc s'atura durant 15 dies / Font: Volei Sant Cugat

El president del Sant Cugat FC, Llorenç Santasusagna; el de l'Handbol Sant Cugat, Julià López-Arenas; i el del Patí Hoquei, Raimon Casas, entenen l'aturada de la competició durant 15 dies per frenar el possible contagi de la Covid-19. Les entitats continuaran amb els entrenaments i seguint el protocol sanitari establert per Salut, que també afecta a l'Olimpyc Floresta. Per contra, els primers equips del DSV- Club Voleibol Sant Cugat, l'Handbol Sant Cugat, el femení del Junior d'hoquei herba i el masculí i femení del Patí Hoquei sí que jugaran perquè competeixen en àmbit estatal.



El Procicat ha confirmat el que el comunicat de la UFEC (Unió de Federacions Esportives Catalanes) va avançar aquest dimarts. S'aturen les competicions d'àmbit català tant amateur, escolar i privades durant 15 dies. Els entrenaments es podran fer seguint els protocols sanitaris.

Les reaccions a l'esport santcugatenc no s'han fet esperar. El president del Sant Cugat FC, LLorenç Santasusagna, comprèn les mesures que s'han hagut d'assumir i espera que s'arribi a bons resultats.

El president de l'Handbol Sant Cugat, Julià López-Arenas, apel·la a la responsabilitat i fer cas de les autoritats sanitàries. I el màxim mandatari del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Raimon Casas, ressalta que el club seguirà amb el protocol sanitari marcat i els bons resultats assolits en aquest àmbit.






Raimon Casas

Entenem la decisió i nosaltres seguirem amb les mesures que el protocol estableix al nostre club.

Julià López-Arenas

Cal fer cas a les autoritats sanitàries. Des de l'Handbol Sant Cugat apel·lem a la responsabilitat.

Llorenç Santasusagna

És una mesura necessària més i esperem que hi hagi bon resultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.