Els clubs santcugatencs potencien les retransmissions en directe dels partits

Sis entitats s'han 'reinventat' a través de les xarxes per pal·liar l'absència dels aficionats a les instal·lacions


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ofereix els partis en directe a través de Youtube / Font: Anna Maymús

L'Handbol Sant Cugat ofereix els partis en directe a través de Youtube / Font: Anna Maymús

La comunió entre aficionats i esportistes s'ha trencat per les restriccions de la Covid-19 que no permet entrar públic a les instal·lacions. Els clubs santcugatencs han aprofitat aquest fet per potenciar les xarxes socials i oferir els partits en directe dels primers equips que competeixen en àmbit estatal. El Club Rugby Sant Cugat i el DSV- Club Voleibol Sant Cugat ja fa algunes temporades que ofereixen aquesta possibilitat. L'Olímpyc Floresta, la UESC, l'Handbol Sant Cugat i el Patí Hoquei Club Sant Cugat s'han afegit aquesta campanya amb retransmissions dels partits.

La Covid-19 s'ha convertit en el gran enemic de l'esport privant de la pràctica esportiva, però també per al públic en general i dels aficionats en particular. Des dels clubs santcugatencs s'han buscat fórmules per apropar els partits dels diferents equips. D'aquesta manera es pot gaudir dels enfrontaments des de casa.

Diferents canals, mateix objectiu
L'Olímpyc Floresta ofereix els partits a través de l'Instagram Live i és la plataforma que millor s'adapta segons un dels directius, Martí Ángel. Ángel ressalta que és una manera de potenciar el club a les xarxes socials i també arribar a la nostra afició.

Un altre cas diferent és el del Patí Hoquei Club Sant Cugat, tant masculí com femení, que ofereix els partits per la plataforma twitch amb imatge i locució.

El canal de Youtube de cada club és el més utilitzat per a la majoria d'entitats. El DSV- Club Voleibol Sant Cugat, el Club Rugby Sant Cugat, l'Handbol Sant Cugat i la UESC ofereixen aquesta possibilitat.

El president de la UESC, Vicenç Beltrán, ressalta que és una feina que fa el club perquè les famílies puguin veure els partits en directe del primer equip.



L'Handbol Sant Cugat inicia una campanya de micromecenatge
El club vermell-i-negre inicia aquest dijous una campanya per comprar una càmera de vídeo i oferir més qualitat visual a les retransmissions.

L'entitat ha fet un vídeo promocional per demanar ajuda als seus aficionats a través del micromecenatge.

El president de l'Handbol Sant Cugat, Julià López-Arenas, ressalta que volen encara potenciar més les retransmissions i per això fan aquest micromecenatge.











Julià López-Arenas

Volem fer un pas més i per això obrim aquesta campanya de micromecenatge.

Vicenç Beltrán

Estem molt satisfets d'oferir els partits en directes per a les famílies.

Martí Ángel

És una possibilitat per potenciar les xarxes socials. L'instagram és una nova via de difusió del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.