La classificació per a la fase d'ascens del Rugby i l'Olímpyc, protagonistes de l'Esport en Marxa

El programa ha repassat l'actualitat esportiva del cap de setmana sense cap derrota dels equips santcugatencs


  • Comparteix:

Classificació de l'Olímpyc Floresta per a la fase d'ascens / Font: Olímpyc Floresta

Classificació de l'Olímpyc Floresta per a la fase d'ascens / Font: Olímpyc Floresta

La classificació per a la fase d'ascens de l'Olímpyc Floresta i del masculí del Club Rugby Sant Cugat han centrat el programa Esport en Marxa. El màxim golejador florestà, Enric Pallé, i el capità del Rugby Sant Cugat, Joel Moraira, han explicat les sensacions després d'haver assolit el primer objectiu. L'espai esportiu també ha ressaltat el triomf del DSV- Volei Sant Cugat a la pista de l'Haro Rioja Volei i les victòries del Junior femení i masculí d'hoquei herba juntament amb la resta de marcadors de la jornada. Escolta el programa a Cugat Mèdia.

Els titulars destacats del programa:
  • La jugadora del DSV- Club Voleibol Sant Cugat Andrea Bové: "Estem gaudint de cada moment i de cada punt. Molt motivades per afrontar la classificació per al play-off pel títol "

  • El capità del primer equip del Rugby Sant Cugat, Joel Moraira, "Volem seguir progressant i evolucionant com a equip a la segona fase"

  • Enric Pallé, màxim golejador de l'Olímpyc Floresta: "Hem aconseguit el primer objectiu i ara lluitarem per tornar l'Olímpyc on li correspon"

  • Josep Pons, porter del Patí Hoquei Club Sant Cugat, "Tots els companys m'han ajudat molt per disposar de confiança en aquests dos partits"



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.