El santcugatenc Adolf Priante, 4t en la primera tirada de la Lliga Catalana de camp de tir amb arc

Després de l'aturada per la pandèmia, l'arquer santcugatenc vol "recuperar sensacions" en el retorn a la competició


Temes relacionats

L'arquer santcugatenc Adolf Priante, campió de la Lliga Catalana en la categoria sènior d'arc nu per primera vegada (19/des/19)


  • Comparteix:

Adolf Priante és l'únic santcugatenc que participa a la lliga catalana de camp / Foto: Cedida

Adolf Priante és l'únic santcugatenc que participa a la lliga catalana de camp / Foto: Cedida

L'arquer santcugatenc Adolf Priante ha quedat en 4a posició en la primera tirada de la Lliga Catalana de camp en la modalitat d'arc nu i a la categoria sènior, una competició disputada aquest diumenge a Castellnou del Bages. En declaracions a Cugat Mèdia, l'arquer s'ha mostrat molt satisfet del resultat, tenint en compte l'aturada per la pandèmia i la dificultat de la competició, ja que els dos primers classificats han estat campions del món. La segona tirada de camp de les tres que previsiblement formaran la Lliga Catalana, serà el 25 d'abril a Rubí.

Priante també ha destacat la dificultat del recorregut, que s'ha allargat durant prop de sis hores per complir amb les mesures de seguretat sanitàries. Adolf Priante, que és l'únic arquer santcugatenc que participa en aquesta Lliga Catalana de camp, explica que la manca de competició per la pandèmia li va fer perdre les ganes d'entrenar, tot i que ara mira de "recuperar sensacions". Priante va guanyar a finals del 2019 la Lliga Catalana de sala en arc nu.

La competició de tir amb arc de camp consta de 24 dianes de quatre tipus diferents, segons les distàncies, la meitat de les quals a una distància coneguda i la resta a una distància desconeguda. A més, hi ha pujades i baixades que dificulten el tir de les tres fletxes per cada diana. L'arquer santcugatenc ha sumat 279 punts i s'ha quedat a quatre del tercer, Bartolomé Jiménez, a 46 del segon, Sebastià Juanola (tots dos del Club de Tir amb Arc de Caldes de Montbui) i a 76 del primer, David García, del Club Tiro con Arco de Rubí.


Adolf Priante

No en tenia ganes, he estat tres mesos sense tocar l'arc. M'hi he posat fa poc, per tornar a agafar sensacions. A més, és molt difícil d'entrenar, perquè hi ha pujades i baixades, un recorregut llarg, d'unes sis hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.