Jaël Bestué (atleta): 'L'esforç i la lluita m'han fet arribar als Jocs Olímpics de Tòquio'

L'atleta santcugatenca disputarà la prova dels 200 metres llisos el 2 d'agost


Temes relacionats

La santcugatenca Jaël Bestué posa rumb als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 ( 2/jul/21)


  • Comparteix:

L'atleta santcugatenca Jaël Bestué debutarà als Jocs Olímpics de Tòquio el 2 d'agost a la prova dels 200 metres llisos. Bestué, de 20 anys, ha explicat, en una entrevista Cugat Mèdia al Centre d'Alt Rendiment que els seus primers Jocs Olímpics 'són per aprendre i gaudir de l'experiència'. L'esportista del FC Barcelona compagina l'atletisme amb la carrera de Medicina. Bestué defineix l'atletisme com un 'estil de vida' que l'ha ajudat a potenciar molt els valors d'aquest esport a la seva vida personal.

El bitllet per a la cita olímpica l'ha aconseguit en un temps rècord: en dos mesos després d'una intervenció quirúrgica al maluc al novembre.

El magnífic 2019 amb molts bons resultats i punts sumats, juntament amb aquests dos darrers mesos, quan ha assolit el subcampionat estatal absolut, han certificat plaça olímpica. A més, també ha aconseguit la seva millor marca personal en els 200 metres: 23 segons i 23 centèsimes.

Aquest sumatori de punts li ha permès entrar a la darrera plaça per anar als Jocs Olímpics. L'última cita abans d'anar a Tòquio ha estat plena de bones sensacions gràcies a la medalla de plata a la prova de relleus 4x100 amb la selecció espanyola a l'Europeu sub-23.

Una il·lusió i un somni fet realitat per a una atleta sorgida de l'Escola Joan Maragall, després al Club Muntanyenc Sant Cugat, i des de fa quatre temporades al FC Barcelona. A més, Bestué és atleta Adidas des de fa tres anys.

Recupera totes les entrevistes a les santcugatenques olímpiques:







Jaël Bestué

L'atletisme és una part molt important de la meva vida, un estil de vida.

Jaël Bestué

Soc molt jove, 20 anys, i vaig a aprendre i a gaudir de l'experiència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.