La 2a edició del torneig de golf The Wall's House en marxa


  • Comparteix:

La 2a edició del torneig de golf The Wall´s House-Masia Can Ametller es disputarà el 6 de juliol al Club de Golf Sant Cugat amb una participació de 200 golfistes. L'empresa organitzadora, The Wall's House, obrirà les inscripcions dijous de la setmana vinent i es marca com a objectiu establir sinergies entre el món empresarial santcugatenc.

Tots aquells que vulguin participar a la 2a edició del torneig de golf The Wall´s House-Masia Can Ametller ho poden fer a través del Club de Golf Sant Cugat amb un preu de 20 euros per als socis de l'entitat i 55 per als no socis. La inscripió s'obrirà dijous vinent amb un màxim de 200 participants. El torneig s'ha presentat aquest dimarts amb la presència dels patrocinadors principals, Masia Can Ametller, Lexus Sabadell, Salvelox i Blistex i representants del Club de Golf Sant Cugat. L'organitzador del torneig, Joan Muro, destaca els vincles que s'estableixen entre empresaris. Un torneig únic en el golf català.

Joan Muro

En aquest torneig s'estableixen vincles entre empresaris. Cuidem molt bé a tots els participants.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, lloa la bona tasca The Wall´s House organitzant la competició. Una prova que té el suport total de l'Ajuntament.

Xavier Tizón

M'agradaria destacar l'esforç que fa The Wall´s House per potenciar les sinergies entre empreses.


El torneig també tindrà dos actes paral·lels com seran el 1er sopar de networking sota el títol 'Oportunitats del Mercat Actual' a càrrec del director de Masia Can Ametller, Robert Navarro, i una personalitat destacada que encara està per confirmar. S'espera la presència d'uns 100 empresaris que intercanviaran idees, propostes i projectes en aquest restaurant santcugatenc. L'altre acte serà la desfilada de roba femenina de la botiga Cent Vuit als jardins del Club de Golf Sant Cugat a partir de les vuit del vespre el mateix dia del torneig.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.