El CAR acull la presentació dels banyadors olímpics de sincronitzada


  • Comparteix:

Les nedadores lluitaran pel l'or amb una exhibició inspirada en el flamenc / Font:Deporteolimpico.com

Les nedadores lluitaran pel l'or amb una exhibició inspirada en el flamenc / Font:Deporteolimpico.com

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) ha estat l'escenari de la presentació aquest dimecres dels banyadors que lluirà l'equip espanyol de natació sincronitzada durant els Jocs Olímpics de Londres. El disseny, fet per Mari Fe Górriz i Marc Arañó, amb la col·laboració de Dolores Cortés, busca acoblar-se al cos de les nedadores per facilitar els seus moviments dins l'aigua.

Les nedadores olímpiques han exhibit la indumentària que lluiran durant els Jocs i amb la qual intentaran repetir l'èxit de Pequín 2008, quan es van penjar dues medalles de plata. Els banyadors per aquesta ocasió són més cridaners i lluminosos, en una clara aposta per la innovació i l'avanguarda de la Federació Espanyola.

Les esportistes mostraran les coreografies que presentaran a Londres aquest dimecres a la nit en un espectacle nocturn a les piscines Picornell de Barcelona, en el marc d'un acte benèfic en favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Serà la seva última exhibició abans de la cita olímpica. L'exercici conjunt de les nedadores està inspirat en el flamenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.