L'equip paralímpic de natació, boccia i tennis taula al CAR de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els esportistes que participaran als Jocs Paralímpics de Londres finalitzen la seva preparació al CAR

Els esportistes que participaran als Jocs Paralímpics de Londres finalitzen la seva preparació al CAR

El CAR acull durant aquesta setmana diferents equips de la delegació espanyola que disputarà els Jocs Paralímpics de Londres. El conjunt de natació, de boccia, de tennis taula o habituals del centre com els altletes Abderrahman Ait o Roger Puigbó, el nedador Enhamed Enhamed, que té quatre ors, i Richard Oribe, que participarà per sisena vegada a la cita paralímpica, es preparen a la nostra ciutat per aconseguir els seus objectius.

34 dels 35 membres que formen l'equip de natació que competirà en els Jocs Paralímpics de Londres es troben concentrats aquests dies al CAR de Sant Cugat per mirar d'arribar a la cita anglesa en les millors condicions possibles. Entre aquests nedadors es troben els habituals del CAR com Carla Casals, Julia Castelló, Begoña Curero, Sarai Gascón, David Levecq, Miguel Luque i José Antonio Marí. Tot i això, l'equip de natació no és l'únic que ha decidit concentrar-se al centre santcugatenc els últims dies abans de la competició. L'equip de boccia, on hi ha Pedro Cordero i Verónica Pàmies, dos fixes en el CAR o el palista Jordi Morales que ha estat les darreres setmanes a Madrid, torna al CAR per acabar de prepar-se pels Jocs Paralímpics de Londres.

A més d'aquests membres, el CAR també compta amb la presència dels aletes Abderrahman Ait i Roger Puigbó. I aquests dies també es pot veure a dos nedadors de renom com són Enhamed Enhamed, amb quatre ors, i Richard Oribe, que participarà per sisena vegada en uns Jocs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.