El Muntanyenc demanarà acollir el Campionat de Catalunya d'escalada


  • Comparteix:

El rocòdrom Josep Barberà podria acollir un Campionat de Catalunya o de Copa Catalana d'escalada

El rocòdrom Josep Barberà podria acollir un Campionat de Catalunya o de Copa Catalana d'escalada

El Club Muntanyenc Sant Cugat demanarà a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ser la seu del Campionat de Catalunya o d'una prova de la Copa Catalana d'escalada de cara a l'any vinent. Així ho ha assegurat el cap de Muntanya de l'entitat santcugatenca, Quino Hernàndez, a Cugat.cat. La petició es farà abans que finalitzi el mes i la decisió es coneixerà al novembre.

El Club Muntanyenc va acollir el 2010 el Campionat de Catalunya d'escalada amb un èxit participatiu i organitzatiu. L'entitat vol repetir aquest esdeveniment a la nostra ciutat i per aquest fet demanarà a la FEEC organitzar aquesta competició o alguna prova de la Copa Catalana. El cap de Muntanya de l'entitat santcugatenca, Quino Hernàndez, creu que aquestes proves promocionen l'escalada a Sant Cugat i també a nivell català.

Quino Hernàndez

Amb aquestes competicions volem promocionar l'escalada a la nostra ciutat.


El club presentarà la seva candidatura a la federació catalana abans que finalitzi aquest mes i al novembre es coneixerà la decisió final. L'actualitat de la secció de muntanya també passa per la disputa de la primera prova de la segona edició de la Lliga de Bloc Interclubs d'escalada dimecres i divendres al rocòdrom Josep Barberà. Enguany la lliga estarà representada per vuit entitats amb més de 200 participants i una prova mensual. D'altra banda, la secció també organitza el curs de nivell 1 i 2 d'escalada amb una quinzena de participants amb tres classes teòriques i un cap de setmana de pràctica en roca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.