La Fira d'Esquí i material de muntanya del Muntanyenc torna al novembre


  • Comparteix:

La fira d'esquí del Muntanyenc/ Font: Muntanyenc

La fira d'esquí del Muntanyenc/ Font: Muntanyenc

La fira de material d'esquí, surf i neu es durà a terme del 9 a l'11 de novembre al Club Muntanyenc Sant Cugat amb la participació de diferents botigues i particulars. L'objectiu d'aquesta fira, que arriba a la 38a edició, és oferir al públic productes de qualitat a bon preu.

La secció d'esquí del Club Muntanyenc organitza la popular fira de material d'esquí i d'alta muntanya. Entre el 5 i 7 de novembre, aquells particulars i botigues que vulguin aportar el seu material ho podran fer a la seu del Muntanyenc. Posteriorment, del 9 a l'11 de novembre, tindrà lloc la fira que vol oferir material nou i de segona mà, tant d'esquí com de surf de neu i de muntanya.

El gerent del Club Muntanyenc Sant Cugat, Marc Dinarés, creu que és una bona oportunitat tant per la gent que vol renovar el material com per aquells que volen vendre'l.

Marc Dinarés

Hi ha botigues que tenen stocks de la temporada passada i ho venen a bon preu. També molts particulars, que venen material per a nens.


La fira obrirà les portes a la seu del Muntanyenc divendres 9 de novembre en horari de tarda, mentre que dissabte i diumenge romandrà oberta durant tot el dia. Durant aquest tres dies també s'informarà de les activitats programades per a l'inici de la temporada d'esquí i de l'Escola d'esquí del Muntanyenc.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.