Toni Giménez opta a la reelecció com a president de Pericos Sant Cugat


  • Comparteix:

Toni Gimenez a la dreta de la imatge

Toni Gimenez a la dreta de la imatge

Arrenca la carrera electoral a la presidència de la Penya Pericos Sant Cugat. L'actual president, Toni Giménez, tornarà a presentar candidatura sempre que no hi hagi una alternativa. Si hi ha una altra candidatura, Giménez es retiraria de la cursa electoral segons ha explicat a Cugat.cat. El termini per presentar candidatures finalitza dilluns de la setmana vinent.

Ja s'ha obert el procés electoral a la Penya Pericos Sant Cugat. Aquest dimarts es durà a terme la constitució de la junta electoral, formada per tres membres de l'entitat i un màxim de sis suplents. Durant set dies, fins dilluns que ve, s'obre el termini per a què es presentin les diferents candidatures. El 16 de novembre, els socis de la Penya, seran notificats amb les diferents candidatures que hi ha per a la presidència de l'entitat. I el dia 10 de desembre se celebrarà la votació en què es donarà a conèixer el president de la Penya Pericos Sant Cugat per als propers quatre anys.

L'actual junta, liderada pel seu president, Toni Giménez, presentarà candidatura sempre que no hi hagi una alternativa. I és que com ha explicat Giménez a Cugat.cat, creu que és moment que vingui algú amb idees noves.

Toni Giménez

M'agradaria que es presentés algú i que em substituís. No sempre hem d'estar els mateixos.


Per tant, si durant els propers set dies no hi ha una alternativa a l'actual junta directiva, Toni Giménez tornarà a ser el president de la Penya Pericos Sant Cugat durant els propers sis anys.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.