Alomà i el combinat català, tercers, contra Sud-àfrica, última del grup B


  • Comparteix:

Berta Alomà amb la pilota a les mans / Font: Facebook

Berta Alomà amb la pilota a les mans / Font: Facebook

La santcugatenca Berta Alomà i els seus companys de la selecció catalana s'enfrontaran aquest dimecres a Sud-àfrica en la cinquena jornada del Mundial sub 23 de corfbol que acull Barcelona. Després de perdre aquest dimarts amb la Xina Taipei (32-35) el segon partit del campionat, Catalunya jugarà contra una de les seleccions més assequibles.

Catalunya li ha plantat cara a la difícil selecció de la Xina Taipei. El conjunt entrenat per Rosendo Garcia ha cedit només per tres punts el seu partit, encaixant així la segona derrota en aquest mundial. Per tant, el combinat català continua amb 6 punts en tercera posició del grup B.

El matx ha comptat amb la presència del secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, que no s’ha volgut perdre aquest trascendent partit per les aspiracions catalanes al Mundial. Tibau ha destacat l’orgull que representa per Catalunya que la selecció pugui competir de manera oficial amb altres combinats d’arreu del món.

Aquest dimecres a partir de les vuit del vespre la selecció catalana jugarà contra Sud-àfrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.