Maria Romagosa ha marcat la meitat dels gols que ha fet el Junior


  • Comparteix:

Part del mèrit del Junior femení és gràcies als gols de Maria Romagosa

Part del mèrit del Junior femení és gràcies als gols de Maria Romagosa

La davantera del Junior Maria Romagosa és la segona màxima golejadora de Divisió d'Honor amb 13 gols. Dels 26 gols que porta el Junior en 14 jornades, la meitat han estat obra de Romagosa. Tot i això, la santcugatenca considera que aquests gols són mèrit de tot l'equip, que ocupa la quarta posició amb 21 punts, a tres del líder, la Reial Societat.

La bona temporada que està cuallant el Junior també és gràcies a l'efectivitat de cara a gol que està tenint Maria Romagosa. I és que la santcugatenca porta gairebé una mitjana de gol per partit. Després de 14 jornades de lliga Romagosa ha aconseguit veure porteria en 13 ocasions. Una efectivitat que situa la blau-i-negre com a segona màxima golejadora de Divisió d'Honor, només superada per Laura Lilian, del Club Egara, que n'ha marcat un més que Romagosa. Tot i això, la davantera del Junior resta importància a aquesta dada ja que considera que també és gràcies a la feina que està realitzant tot l'equip.

Maria Romagosa

Portava dos anys jugant darrere. Aquest any estic gaudint i em surten bé les coses. Els gols són de tot l'equip. A més, llanço els penals.


Romagosa però, espera continuar amb aquesta ratxa per tal que el 2013 l'equip es mantingui a la part alta de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.