La 1a Lliga Multiesportiva del Plafa convida els alumnes a practicar esport


  • Comparteix:

La competició començarà el 28 de gener

La competició començarà el 28 de gener

L'IES Joaquima Pla i Farreras posa en marxa la 1a Lliga Multiesportiva entre els seus alumnes amb l'afany de fomentar i consolidar les activitats esportives extraescolars en la franja d'edat dels 12 als 18 anys. La competició, que començarà l'últim dilluns de gener, està organitzada trimestralment i els alumnes podran participar individualment o en equip. El preu de la inscripció per trimestre és de 20 euros sense dinar i de 45 amb els àpats i un berenar saludable. Els participants disposaran d'un carnet de jugador que els permetrà gaudir d'alguns avantatges amb els comerços col·laboradors.

El Pla i Farreras vol aprofitar el buit d'activitat extraescolar que hi ha en el pas de l'escola a l'institut per oferir als joves tant de l'ESO com de Batxillerat una alternativa, com explica el coordinador d'activitats extraescolars del Pla i Farreras, Sergi Solivelles.

Sergi Solivelles

Vénen acostumats de fer moltes activitats i es troben que no hi ha res. Volem consolidar l'esport, donar-los una oferta i que s'ho passin bé.


Per fer-ho més atractiu, els participants tindran el carnet del jugador, que els permetrà beneficiar-se dels avantatges dels establiments col·laboradors com McDonald's Sant Cugat, Vallespa, Mans de Sant, Telepizza, Sant Cugat Esports, Impact i Clic
Clac Perruquers. També col·laboren en aquesta iniciativa Teampartners i Cugat.cat. Solivelles assegura que el que ofereixen beneficia a tothom.


Sergi Solivelles

S'havien de buscar incentius perquè facin institut. Oferim un pack del qual ens beneficiarem tots, així els joves tenen un estímul.



Els esports d'aquesta competició seran bàdminton, tennis taula, llançament de triples i atletisme en les modalitats de velocitat, resistència, salts i llançaments. Els equips podran ser mixtes i els guanyadors seran per cada trimestre. Els partits es jugaran els dimarts i dijous de dos quarts de quatre a dos quarts de sis de la tarda. Tots els participants rebran d'obsequi un buff.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.