Àlex Corretja i Érika Villaécija difondran la tasca social de Càritas


  • Comparteix:

Corretja (1a fila, segon per la dreta) i Villaécija (2a fila, segona per la dreta) / Font: Jordi Estruch

Corretja (1a fila, segon per la dreta) i Villaécija (2a fila, segona per la dreta) / Font: Jordi Estruch

El capità de Copa Davis, el santcugatenc, Àlex Corretja, i la nedadora resident a Sant Cugat Érika Villaécija se sumen al projecte solidari Ambaixadors amb Cor de Càritas, integrat per personalitats de l'esport per difondre la tasca social de l'entitat i sensibilitzar sobre la importància de fer costat als més desfavorits. El projecte, presentat aquest dijous al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr Melcior Colet, compta amb el suport de la Secretaria General de l'Esport

Els ambaixadors d'aquesta iniciativa són, a més Corretja i Villaécija, Josep Lluis Vilaseca, Josep A. Pujante, Ferran Martínez, Nacho Solozábal, Rubén Peris, Josep Maria Fusté, Julio Alberto Moreno, Carles Reixach, Enric Masip, Leandre Negre, Sebastià Salvadó, Miquel Torres, Jordi Arrese, Sergio Casal, Natàlia Via Dufresne i Jordi Sans.

Ambaixadors amb Cor neix en el si del programa Entitats amb Cor, format per un grup de més de 60 voluntaris que donen a conèixer la tasca social de Càritas a les més de 600 entitats que cada any visiten. Ara, amb el nou projecte d’Ambaixadors amb Cor, Càritas vol fer arribar el missatge a més persones gràcies a un grup de personalitats de prestigi del món de l’esport que difondran l’acció social de Càritas -acollida, prevenció i promoció- al territori de la Diòcesis de Barcelona i representaran la institució en els seus àmbits d’actuació.

L'acte, presidit pel secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, també ha comptat amb Jordi Roglá, director de Càritas Diocesana de Barcelona, Maite Fandos, tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona, i David Moner, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, a banda de la vintena d'ambaixadors, que inclouen esportistes, exesportistes i dirigents del món de l'esport català, que han rebut un diploma acreditatiu.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.