La nedadora florestana Andrea Fuentes es retira


Temes relacionats

Fuentes: 'La seleccionadora ha de ser comunicativa, innovadora i transgressora' (25/set/12)


  • Comparteix:

Andrea Fuentes es retira de la natació

Andrea Fuentes es retira de la natació

La nedadora florestana Andrea Fuentes es retira després de més de 13 anys a l'equip espanyol de natació sincronitzada. Fuentes explicarà dimecres al CAR els motius de la seva retirada de la natació. La florestana ha dit al seu compte de Twitter que aclarirà en breu la seva situació actual i el seu futur, tot i que ho ha desvinculat de problemes físics.

Fuentes, de 29 anys, ha sorprès amb el seu anunci a les xarxes socials. La florestana ha guanyat quatre medalles olímpiques, tres de plata i una de bronze, en els tres Jocs Olímpics que havia disputat fins al moment. La nedadora ha explicat en el seu compte de twitter que 'està plenament recuperada de les seves lesions que afecten qualsevol esportista d'elit'.

Fuentes explicarà dimecres al CAR els motius de la seva retirada del món professional i no podrà participar als Mundials de Barcelona d'aquest estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.