L'Eurofitness Sant Cugat oferirà noves activitats de pilates, abdominals i nutrició


  • Comparteix:

Noves activitats al grup Eurofitness de Sant Cugat

Noves activitats al grup Eurofitness de Sant Cugat

L'Eurofitness Sant Cugat organitza noves activitats i xerrades durant març i abril amb l'objectiu d'ampliar l'oferta als seus socis. El centre oferirà un curs de pilates, un de gimnàstica abdominal hipopresiva i cicles de conferències sobre nutrició equilibrada obert a tota la ciutadania. A més, també oferta una nova tarifa del centre 'Cuida't' per 60 euros al mes.

La nova oferta de pilates amb Patrícia Benito començarà a funcionar dilluns de la setmana vinent amb l'opció d'escollir diferents franges horàries. El curs de gimnàstica abdominal hipopresiva iniciarà la seva activitat a partir del 8 d'abril amb places limitades i estarà dirigit per la fisioterapeuta Mònica Folgarolas. El grup Eurofitness de Sant Cugat oferirà una nova tarifa plana del centre 'Cuida't' per 60 euros al mes per a 120 minuts de tractament.

A més, l'Eurofitness Sant Cugat ha organitzat un cicle de conferències que aniran a càrrec del dietista i nutricionista Jordi Saura. Aquest divendres arrancarà a les onze del matí la primera xerrada anomenada 'Consells i recomanacions sobre nutrició sana i equilibrada per mantenir-se en forma' adreçada especialment a la gent gran. El 12 d'abril es durà a terme la sessió 'Coneix el valor energètic dels nutrients i assoleix els teus objectius' per a aquelles persones que vulguin assolir un objectiu personal com perdre pes o incrementar la musculació. Finalment, el 10 de maig es farà per a esportistes d'alt nivell 'Nutrició per triatletes i esportistes d'alta resistència'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.