Lambea i Portillo assoleixen un segon i un tercer lloc a l'Estatal d'esquí de muntanya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els esquiadors santcugatencs del Club Muntanyenc Sergi Lambea i Aribau Portillo pugen al podi al Campionat d'Espanya d'esquí de muntanya per equips en la categoria cadet. Lambea, amb Edu Martín de l' UE Urgellenca, ha quedat en segona posició mentre que Portillo, amb Guim Llort de l'AE Mountain Runners del Berguedà, ha aconseguit la tercera plaça.

La Selecció Catalana d'Esquí de Muntanya ha tornat a demostrar el seu domini a l'Estatal disputat a l'entorn esquiable de Cerler, al Pirineu d'Osca. En un primer moment, la cursa s'havia de fer a la zona de l'Hospital de Benasc, però les condicions meteorològiques han obligat l'organització a traslladar-la a Cerler. La categoria sènior ha hagut de completar un circuit de 1600 metres de desnivell positiu amb tres pujades i baixades.Els cadets, amb els santcugatencs Sergi Lambea i Aribau Portillo, han recorregut un total de 830 metres amb dues pujades.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.