El CAR de Sant Cugat inaugura una nova instal·lació de futbol platja


  • Comparteix:

Nova instal·lació del futbol platja al CAR de Sant Cugat / Foto: Beach Soccer Worlwide

Nova instal·lació del futbol platja al CAR de Sant Cugat / Foto: Beach Soccer Worlwide

El Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat posa en marxa una nova instal·lació esportiva de futbol platja amb l'objectiu de ser un punt de referència en el món. El PFC Locomotiv de Moscou, actual campió del Mundial de Clubs de futbol platja disputat el 2012 al Brasil, estarà concentrat fins el 24 d'abril al CAR i serà el primer conjunt que estrenarà el nou camp.

El secretari general de l'Esport i president del Consell d'Administració del CAR de Sant Cugat, Ivan Tibau, i el vicepresident de la Beach Soccer Worldwide, Joan Cuscó, van firmar a l'octubre un conveni de col·laboració perquè el CAR sigui un centre oficial d'entrenament i de suport a les federacions nacionals i equips de futbol platja. Aquest acord es va produir perquè en els propers Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016 el futbol platja serà una nova disciplina olímpica.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.