La 7a edició del Futurest Vila de Valldoreix reuneix les joves promeses europees


  • Comparteix:

Les pistes del Club Esportiu Valldoreix acullen la 7a edició del Futures Vila de Valldoreix

Les pistes del Club Esportiu Valldoreix acullen la 7a edició del Futures Vila de Valldoreix

La 7a edició del torneig ITF Futurest Vila de Valldoreix, organitzat pel Club Esportiu Valldoreix, reunirà joves promeses del tennis europeu de l'11 al 19 de maig. Aquesta competició permet obtenir punts als tennistes per a la classificació ATP. L'entitat valldoreixenca comptarà amb la col·laboració de l'EMD de Valldoreix i d'altres patrocinadors més petits que donen suport econòmic al torneig.

Aquesta competició professional dóna la possibilitat als participants d'obtenir punts ATP. Els campionats futurest estan disminuint a Catalunya, però el Valldoreix segueix apostant perquè permet a jugadors espanyols i catalans millorar la seva posició al rànquing ATP.

El principal patrocinador de la 7a edició del ITF Futures Vila de Valldoreix és l'EMD de Valldoreix. Els premis en metàl·lic ascendiran a uns 10.000 dòlars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.