Tizón (regidor d'Esports): 'No està previst arranjar les goteres del pav 1 aquest estiu'


Temes relacionats

Mateu (UESC): 'El meu repte és que el club sigui sostenible econòmicament' (24/abr/13)


  • Comparteix:

Xavier Tizón desmenteix una propera actuació sobre les goteres del pav 1

Xavier Tizón desmenteix una propera actuació sobre les goteres del pav 1

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha expressat en declaracions a Cugat.cat que ara per ara no hi ha cap partida extraordinària de diners per arranjar les goteres del pav 1 de la Rambla del Celler. Les paraules de Tizón arriben com a resposta a l'afirmació de la presidenta de la UESC, Mònica Mateu, en què comentava, també en declaracions a Cugat.cat, que aquest estiu es durien a terme les obres d'arranjament d'aquestes goteres. D'altra banda, Tizón també explica que no té constància que hi hagi problemes amb el marcador d'aquest equipament municipal.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha volgut sortir al pas a les declaracions de la presidenta de la UESC, Mònica Mateu, en les quals afirmava que aquest estiu se solucionaria el problema de les goteres al pav 1 de la Rambla del Celler. Tizón s'ha mostrat clar i rotund sobre aquest fet i nega que existeixi cap partida de diners per dur a terme aquesta actuació.

Xavier Tizón

No hi ha cap partida extraordinària de diners per fer res. Nosaltres treballem amb un pla d'arrenjaments d'instal·lacions esportives en què estan incloses les goteres del pav 1.


En canvi, el regidor d'Esports és conscient de la necessitat de l'arranjament d'aquest problema de goteres en l'equipament municipal i afirma tenir-ho present per a properes actuacions.

Xavier Tizón

Sí que tenim projectada aquesta actuació i sabem que l'hem de fer. Però vull insistir en que ara per ara no hi ha res programat.


A més del tema de les goteres, Xavier Tizón també ha afirmat que desconeix que existeixi cap problema amb el marcador del pav 1 i que té constància del seu bon funcionament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.