Més de 100 parelles competiran en el 1r Open de Pàdel de Valldoreix


  • Comparteix:

La pluja d'aquest cap de setmana ha obligat al canvi de dates del primer Open de Pàdel

La pluja d'aquest cap de setmana ha obligat al canvi de dates del primer Open de Pàdel

El 1r Open de Pàdel, organitzat pel Complex Esportiu de Valldoreix, es disputarà a partir d'aquest dijous i fins diumenge a les noves pistes. El temporal de pluja del cap de setmana ha obligat a l'organització al canvi de dates, fet que no ha afectat gairebé les inscripcions, que superen les 100 parelles.

Només 11 parelles de les 115, que s'havien apuntat per jugar el cap de setmana passat, no han pogut mantenir la seva inscripció per participar en aquest torneig, organitzat pel complex valldoreixenc. La gerent de l'empresa Eventing Sports Cinc, Núria Sàbat, assegura sentir-se satisfeta per haver mantingut el gruix de participació.

Núria Sàbat

Estem contents perquè hem pogut substituir alguna parella que s'ha donat de baixa i només 11 no s'ho han pogut muntar per aquest cap de setmana.



La competició està dividida en tres categories, nivell A, B i C, tant en masculí com en femení i els tres primers classificats en cadascuna d'elles tindran premi.

La competició començarà aquest dijous a la tarda i divendres, dissabte i diumenge els partits es disputaran en sessions de matí i tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.