El Club Karate Sant Cugat disputa el Torneig de Karate Infantil a l'Hospitalet


  • Comparteix:

El Club Karate Sant Cugat, a l'Hospitalet a disputar el Torneig Infantil de Karate.

El Club Karate Sant Cugat, a l'Hospitalet a disputar el Torneig Infantil de Karate.

El Club Karate Sant Cugat disputa el primer Torneig de Karate Infantil Ciutat de L'Hospitalet aquest dissabte en categoria aleví, infantil, cadet, juvenil i júnior en les disciplines de kata i kumité. El campionat l'organitza el club Kihon i la Federació Catalana de Karate.

Els karatekes del Club Karate Sant Cugat que lluitaran en categoria aleví masculina seran Arnau Viladevall, Ernest Rosell i Lucas Grabulós i en la femenina serà Jael García. En infantil competiran Sergi Llorente i Clara Blasco. Joel Bañeres i Joaquim Espejo seran els representants santcugatebncs en categoria cadet. Tots ells ho faran en la disciplina de kata. D'altra banda, en la categoria juvenil Oscar Martorell i Martí Rosell, en la cadet Pepe Ribé i en júnior Víctor Celdran, disputaran el torneig en l'especialitat de kumité.

Salvador Álvarez creu que el més important és fer un bon paper al torneig i no fixar uns objectius resultadistes. Álvarez valora l'alt nivell del campionat.

Salvador Álvarez

Els que tenen més experiència tindran opcions d'obtenir bons resultats. Tot i així, no m'agrada parlar de resultats. L'objectiu és fer un bon paper.


El Club Karate Sant Cugat iniciarà la seva participació al Torneig de Karate Infantil Ciutat de L'Hospitalet aquest dissabte a partir de les quatre de la tarda al Complex Esportiu Municipal de l'Hospitalet Nord.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.