El Club Muntanyenc participa en un curs de gestió esportiva d'atletisme


  • Comparteix:

La secció d'atletisme, un exemple de bona gestió esportiva / Imatge d'arxiu

La secció d'atletisme, un exemple de bona gestió esportiva / Imatge d'arxiu

El director tècnic de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel González, participarà en el primer Curs de Gestió Esportiva de l'Atletisme dissabte de la setmana que ve a Madrid. En aquest curs es tractaran temàtiques com la possibilitat de desenvolupar les escoles d'atletisme cuidant la seva vessant de gestió, des d'una visió empresarial. En aquesta mateixa línia, González assegura que les entitats esportives avui dia s'han de tractar com si fossin 'petites empreses sense afany de lucre'.

El Club Muntanyenc Sant Cugat, mitjançant el director tècnic de la secció d'atletisme, Manel González, compartirà l'experiència i els coneixements incorporats a l'entitat santcugatenca en el primer Curs de Gestió Esportiva de l'Atletisme promoguda per l'Escola Nacional d'Entrenadors de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA).

En el curs que es farà a Madrid, es tractarà temàtiques a tenir en compte al projectar les escoles d'atletisme com empreses, així com eines per ajudar a la direcció i organitzaió de les entitats i informació sobre la legislació vigent. González creu que en el context econòmic en què ens trobem és inviable oferir un servei sense que els pares i les mares tinguin que abonar una quota pels serveis que subministra el club. A més, creu que la clau de l'èxit del Club Muntanyenc és l'equilibri que s'ha aconseguit entre el servei que ofereixen, la quota que s'ha d'abonar, a l'abast de tothom, i el fet de tenir molt present que l'esport s'ha de valorar com si fos una prestació cultural, i per tant, s'ha de pagar.

Manel González

Primer ha de ser una quota que pugui pagar tothom, segon s'ha de valorar l'esport i tercer, hem d'oferir un servei.


Estar entre els millors clubs d'Espanya i de ciutats molt més grans que Sant Cugat és un privilegi per al Club Muntanyenc, segons González.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.